Vetovihjeet: Ranska – Suomi | 7.9. klo 21:45

Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

MM-karsinnoissa pelataan tiistaina Ranska-Suomi-ottelu. Kummallakin maalla on valtaisat panokset. Tässä vetovihjeet taistoon!

Ranska-Suomi-veikkauskisa – voita 500 € ja Huuhkajien pelipaita

Ranska – Suomi

Kuka olisi uskonut, että Ranskan Lyonissa pelataan jopa lohkovoitosta tiistaina, sillä kaksi ottelua vähemmän pelannut Suomi on vain neljän pisteen päässä Ranskasta. Teoreettisesti Huuhkajat voivat olla illan voiton jälkeen jopa viisi pistettä Ranskaa edellä voittamalla rästipelit.

Mainos alkaa

Se olisi kuitenkin uskomaton temppu, sillä hallitseva maailmanmestari tulee täysin ykkösnipullaan ja kovalla motivaatiolla, sillä päättyihän molemmat viime viikon karsintapelit tasuriin. Ranska on tiukimmin kiinni lohkovoitossa, mutta tiistaina tappio ajaisi maan suuriin ongelmiin.

Tasoero joukkueiden välillä on valitettavasti niin valtaisa, että Suomelle on vaikea antaa mitään saumoja edes tasapeliin. Myös kertoimet kertovat karua kieltä siitä. Paras pelivalinta illalle on, että ottelussa tehdään yli 2,5 maalia.

7.9. klo 21:45
RanskaSuomi
Vihje: Yli 2,5 maalia
Kerroin: 1.78

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!