Vetovihjeet: Ranska ja Argentiina aloittavat turnauksen helpoilla voitoilla

vetovihjeet MM-kisat / Pallomeri.net

Vetovihjeet paukkuivat perjantaina oikein, joten tästä on hyvä kääntää katseet lauantain MM-kisapeleihin. Tässä perustelut päivän valintoihin.

Vetovihjeet:

Ranska – Australia

Ranska kohtaa lauantaina klo 13:00 alkavassa ottelussa selvästi heikomman Australian, jolla ei ennakkoon pitäisi olla mitään mahdollisuuksia haastaa mestarisuosikkia. Ranskan materiaali on jokaisella osa-alueella timanttia, kun taas Australian joukkue on suurelle yleisölle selvästi nimetön. Ranska tulee varmasti valmiina kamppailuun, sillä onhan kyse avausmatsista. Luultavasti Australia tulee putoamaan aikaisessa vaiheessa kyydistä ja lukemat voivat repsahtaa rumiksi. Ranska -1,5 lapulle.

Mainos alkaa

Argentiina – Islanti

Klo 16:00 pelataan erittäin mielenkiintoinen peli, kun mestarisuosikki Argentiina kohtaa tiivisti joukkueena pelaavan Islannin. Argentiina on materiaalin puolesta ylivoimainen, mutta Islantia ei ole syytä aliarvioida. Lionel Messi on kuitenkin MM-kisoihin valmiimpi kuin koskaan, sillä argentiinalainen himoitsee MM-kultaa. Messi on varmasti ladannut joukkueensa huippuiskuun ja se tullaan näkemään heti avausmatsissa. Argentiina tuskin nappaa mitään murskavoittoa, mutta lukemat tulevat olemaan kuitenkin kohtuu selvät. Argentiina -1,5 lapulle.

Tsekkaa myös: Maailman suurin jalkapalloturnaus alkaa – nappaa 10€ ilmaisvetoja MM-kisoihin

NORDICBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti vedonlyöntituplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!