Vetovihjeet: Puola-Suomi | Klo 21:45

futisvihjeet valioliiga-vihje vetovihjeet

Vetovihjeet tulevat illan jännitysnäytelmästä, jossa yhteen iskevät Puola ja Suomi. Lue perustelut ja tsekkaa pelivalinta!

Puola-Suomi

Huuhkajat kohtaa torstai-iltana harjoitusottelussa Puolan vieraskentällä. Lähtökohdat otteluun eivät kuitenkaan ole optimaaliset, sillä kokoonpanosta puuttuvat Teemu Pukki ja Tim Sparv sekä pahan polvivamman kärsinyt Jasse Tuominen.

Puola kuuluu ehdottomasti Euroopan parhaimpiin futismaihin, joten vastus on todella kova. Mittarina se toimii mainiosti, mutta tulos saattaa vieraissa jäädä laihaksi. Puolan materiaali on selvästi laajempi ja monipuolisempi, joten vain kotivoittoa voidaan pitää todennäköisenä. Suomen toivo lepää 0-0-tasapelissä tai jossain vastaiskumaalissa. Nyt Pukin vaarallisuus uupuu kuitenkin poissaolollaan, joten parhaimmat pelivalinnat löytyvät Puolan voitosta.

Coolbet tarjoaa artikkelin kirjoitushetkellä markkinoiden korkeimman kertoimen Puolan voitosta, joten se napataan ilman muuta lapulle!

Mainos alkaa

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!