Vetovihjeet: PSG – Barcelona | 10.4. klo 22:00

Vetovihjeet Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi

Vetovihjeet tulevat illan Mestarien liigan ottelusta, jossa PSG ja Barcelona iskevät yhteen Pariisissa. Tsekkaa pelivalinta otteluun.

PSG – Barcelona

PSG:n edellinen tappio on marraskuun alussa, jolloin se hävisi Mestarien liigan alkulohkossa vierasottelun AC Milanille. Vaikka pariisilaiset eivät kuulu Mestarien liigan suurimpien voittajasuosikkien joukkoon, niin se pitää ottaa tosisaan. PSG välttää myös pahimman kaavion, joten oikeasti tie finaaliin on nyt auki. Barcelonakin on tuloksellisesti suorittanut viime viikot hyvin, mutta siitä on vaikea saada mitään otetta. Joku pelaamisesta uupuu edelleen, jotta se viimeinen askel kohti pokaaleita otettaisiin.

PSG:n on ehdottomasti saatava hyvä tulos kotiottelusta. Materiaalinsa puolesta jengit ovat aika tasaväkisiä, mutta isännillä on se yksi X-factor. Nimittäin Kylian Mbappe, joka pelaa viimeistä vuottaan seurassa. Mbappe saattaa olla ratkaiseva tekijä keskiviikkona Pariisissa.

Mainos alkaa:

Laitetaan lapulle kotijoukkueen voittoa, josta esimerkiksi Coolbet tarjoaa kertoimeksi 2.02.