Vetovihjeet: Portugali ja Espanja kohtaavat MM-kisojen huippukamppailussa

vetovihjeet MM-kisat / Pallomeri.net

Päivän kuumimmat vetovihjeet tarttuu tiukasti kiinni perjantai-iltana pelattavaan Portugalin ja Espanjan väliseen sähköiseen kohtaamiseen.

Vetovihjeet:

Portugali – Espanja

Espanja on todellisen myllerryksen keskellä, sillä maan jalkapalloliitto erotti päävalmentaja Julen Lopeteguin vain kaksi päivää ennen avausottelua. Vaikutuksia voidaan vain arvailla, mutta se on varmaa, että luotsiksi valittu Fernando Hierro joutuu elämänsä kovimpaan paikkaan. Espanja on arvioitu kertoimien valossa suosikiksi ja sitä se myös materiaalinsa puolesta on. Täytyy kuitenkin muistaa, että Portugali on äärimmäisen laadukas joukkue ja varsinkin hyökkäyspäästä löytyy todellisia timantteja, Cristiano Ronaldo etunenässä.

Mainos alkaa

Portugali on myös selvästi valmiimpi otteluun, sillä se on saanut rauhassa keskittyä tähän lohkovaiheen tärkeimpään otteluun. Portugalin yli 0,5 maalista saa kohtuullisen maistuvan kertoimen, jota ei voi tässä tapauksessa ohittaa.

Tsekkaa myös: Maailman suurin jalkapalloturnaus alkaa – nappaa 10€ ilmaisvetoja MM-kisoihin

NORDICBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti vedonlyöntituplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!