Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Kohteita haetaan Pohjois-Irlannista asti!

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Kohteita haetaan Pohjois-Irlannista asti!

Suurimmat eurosarjat futiksessa vetäytyivät maajoukkuetauolle, mutta vetovihjeet tuplaukseen saatiin siitä huolimatta varsin herkullisen oloisiksi!

Pelikuponki 1:

Sibir Novosibirsk – Barys Astana

HUOM! Matsi alkaa jo klo 14:30.

KHL-kiekko palaa Karjala-turnauksen jälkeen kehiin ja ensimmäisenä askiin hyppäävät Sibir Novosibirsk sekä Barys Astana.

Kotijoukkue on tällä hetkellä neljän ottelun tappioputkessa, kun taas Barysilla saldona yhdeksästä viimeisestä ottelusta on kahdeksan voittoa. Novosibirsk on perinteisesti ollut Barysille vaikea paikka pelata, mutta uskomme, että tänään tuo kurssi muuttuu ja sarjapisteet lähtevät vieraiden matkaan.

Tähän lisäluottoa tuo se, että Barys on kaiken muun hyvän lisäksi suorittanut viime aikoina vieraskaukalossakin erinomaisesti.

KHL-kertoimiin!

Pelikuponki 2:

Brest – Nancy

Nancyn tissit – niin kai tämän voisi määritellä, jos maanantaihuumori kukkisi väsyneimmässä muodossaan.

Kuivat vitsit sikseen. Fakta on se, että Ranskan Ligue 2:ssa kohtaavat tänään sarjakolmosena oleva Brest sekä jumbosijaa miehittävä Brest. Ennakkosuosikista ei olekaan epäselvyyttä.

Brest on tämän kauden seitsemässä kotiottelussaan tehnyt 15 maalia ja se on myös asia, johon me tartumme. Lapulle napataan Brestin yli 1,5 maalia.

Cliftonville – Newry City

Pohjois-Irlannin pääsarjan illan ainoassa matsissa kohtaavat Cliftonville sekä Newry City. Cliftonville on 7 ottelun mittaisessa kotivoittoputkessa, kun taas Newry Cityllä on taakkanaan yhtä pitkä tappioputki vieraskentillä.

Kotijoukkueen voitto tuntuukin erinomaiselta valinnalta kasvattamaan lapun kertoimen tuplauksen vaatimalle tasolle.

Pelikuponki 3:

Avangard Omsk – Amur Habarovsk

Kolmas lappu täytetään KHL-kiekolla. Omsk on suorittanut ”uudella evakko-kotikentällään” mallikelpoisesti ja tälläkin hetkellä joukkue on kolmen ottelun kotivoittoputkessa.

Kun tähän lisätään se huomio, että Amurin vierasmatsit ovat sujuneet umpisurkeasti (2 voittoa, 12 tappiota) koko kauden ajan, tuntuu kotivoitto todella hyvältä valinnalta päivän tuplaukseen.

Dinamo Minsk – Traktor Tsheljabinsk

Minskin kotimatseissa verkot ovat heiluneet viime aikoina urakalla, sillä kolmessa viime ottelussa on tehtailtu peräti 19 maalia.

Sama trendi on ollut Traktorin vierasotteluissa, joten yli 3,5 maalia otteluun on valintamme.

KHL-kohteisiin!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut