Vetovihjeet: Plzen – HJK | 26.7. klo 20:00

Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Vetovihjeet tulevat tiistaina pelattavasta Mestarien liigan karsintaottelusta Plzen-HJK. Tsekkaa pelivalinta!

Plzen – HJK

Plzen haki Helsingistä 2-1-voiton, joten se on loistavissa lähtökohdissa tiistain otteluun. Jo ennakkoon oli tiedossa, että Plzen on laadukkaampi nippu, joten Klubilla on valtaisa haaste edessä. Valitettavasti vastus taitaa olla tällä kertaa liian kova, sillä maaleja jopa hieman riskillä hakemaan joutuva HJK ei ole vakuuttanut edes Veikkausliigassa tällä kaudella.

Kotietu ja laadukkaampi materiaali kääntävät rajusti asetelmia isäntien puolelle, joten kaikki merkit viittaavat kotivoittoon.

Tarjolla on ihan kelvollisia kertoimia, sillä esimerkiksi Coolbet tarjoaa Plzenin voitosta kertoimen 1.40. Jos haluaa hieman isommalla riskillä hakea, niin Plzen -1,5 saa kertoimeksi 2.20.


Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!