Vetovihjeet: Mestarien liigan karsinnoissa jälleen vilkas iltapuhde

Vetovihjeet: Mestarien liigan karsinnoissa jälleen vilkas iltapuhde

Vetovihjeet keskiviikolle tulevat Mestarien liigan karsinnoista, jossa lapulle löytyi Piastin voitto äärettömän kovalla kertoimella.

Vetovihjeet:

Piast – BATE

Piast pelasi loistavan vierasottelun, mutta viimeistelyn takkuilu tarkoitti sitä, että loppunumerot kirjattiin 1-1. Se oli kuitenkin puolalaisjoukkueelle loistava tulos, sillä vierasmaali takaa hyvät lähtökohdat kotipeliin. Nyt myös kotietu on puolella, joten mikäli Piast pystyy samanlaiseen esitykseen kuin viime viikolla, niin voitto on ehdottomasti haarukassa. BATEn on pakko jossakin kohtaa avata peliä, mikäli vierasmaali ei ole näkövinkkelissä. Tämä tulee avaamaan paikkoja Piastille. Kotivoitto lähtee lapulle.

Ottelun on myös Coolbetin Päivän Pelinä, joten 1X2-kohteeseen on tarjolla 100% teoreettinen palautusprosentti. Tämä tarkoittaa sitä, että Piastin voitosta saa ylivoimaisesti markkinoiden parhaan kertoimen. 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut