Vetovihjeet: Palaako Brasilia voittokantaan lauantaina Perua vastaan?

Vetovihjeet: Palaako Brasilia voittokantaan lauantaina Perua vastaan?

Vetovihjeet juhannukselle tulevat maajoukkuefutiksen parista, sillä lauantai on kohtuullisen vilkas pelipäivä. Tässä perustelut ja pelivalinnat.

Vetovihjeet:

Peru – Brasilia

Brasilia aloitti Copa Américan vakuuttavalla 3-0-voitolla Boliviasta. Toisessa ottelussa Venezuela onnistui kuitenkin aiheuttamaan maalle pistemenetyksen, kun loppunumerot kirjattiin 0-0. Nyt Perua vastaan onkin roimasti panosta, sillä sijat 1-3 ovat kaikki mahdollisia. Brasilian hyökkäysvoima on niin valtava, että tulosta sopii odottaa. Perun taso ei vain tule riittämään kotiyleisön edessä pelaavia brasseja vastaan.

Nigeria – Burundi

Afrikan kovimpiin futismaihin kuuluva Nigeria aloittaa maanosan mestaruusturnauksen Burundia vastaan. Siinä, missä Nigeriasta tulee pelaajia Euroopan suursarjoihin, niin Burundin kokoonpano ei sano tavalliselle tallaajalle juurikaan mitään. Nigerialla on riveissään muun muassa Arsenalissa pelaava Alex Iwobi sekä Leicesteriä edustavat Kelechi Iheanacho ja Wilfred Ndidi. Nigeria on materiaaliltaan selvästi parempi joukkue ja myös laatu tekemisessä on aivan eri luokkaa kuin Burundilla.

Coolbet tarjoaa Nigerian voitosta markkinoiden korkeimman kertoimen, joten napataan se lapulle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut