Vetovihjeet: HIFK vierailee perjantai-iltana Lahden hornankattilassa

vetovihjeet

Viime aikoina osumaprosentti on ollut täydellinen, sillä Jokereiden jatkoksi haettiin osuma Kärpistä. Perjantain vetovihjeet jatkavat jääkiekon matkassa.

Liiga-kausi 2019: Nappaa 10 euron ilmaisveto avauskierrokselle!

Vetovihjeet:

Pelicans – HIFK

Mainos alkaa:

Pelicans on muuttunut viime kaudesta rajusti, sillä lähtijöitä riittää, mistä merkittävimmät ovat Oliwer Kaski, Jesse Saarinen, Juho Olkinuora, Mikko Kousa ja Hynek Zohorna. Uusia vastuunkantajia tarvitaan, mutta ainakin CHL:ssä joukkue on ollut ajoittain isoissa ongelmissa ja omissa on kolissut isosti.

HIFK on vahvistunut isosti kesän aikana ja haaviin on tarttunut kovan luokan hankintoja. Muun muassa Teemu Turunen, Sebastian Dyk ja Jere Sallinen ovat sellaisia pelaajia, jotka tulevat aiheuttamaan harmaita hiuksia vastustajan puolustajille.

Ei olisi ihme, mikäli Lahdessa nähtäisiin maaleja perjantaina, mutta varsinkin HIFK:n maalit kelpaavat mainiosti lapulle. Siispä pelivalinta kuuluu HIFK yli 2,5 maalia.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!