Vetovihjeet: Pelicans – HIFK | To 28.3. klo 18:30

Mestis-vihjeet TUTO Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Vetovihjeet pureutuvat tänään Pelicansin ja HIFK:n väliseen viidenteen puolivälierään, jossa lahtelaiset pääsevät koittamaan sarjan katkaisua kotikaukalossaan.

Pelicans – HIFK | Klo 18:30

Pelicansilla oli jo tiistaina mahdollisuus lähettää HIFK kesälomille, mutta niin vain petolauma onnistui jatkoajan jälkeen nappaamaan voiton itselleen. Matsi ratkesi ajassa 104:25 Kristian Vesalaisen tehtailemaan 2-1-osumaan, joten joukkueet tahkosivat varttia vaille kaksi kokonaista ottelua.

Väsymys painaa varmasti kummallakin jengillä kropassa, mutta sitähän playoffs-meno parhaimmillaan on. On kuitenkin päivänselvää, ettei viidennen ottelun alussa tulla näkemään mitään yltiöpäistä hyökkäämistä vaan kumpikin joukkue lähtee niin sanotusti “oman pään kautta”.

Leo Komarov on kärsinyt pelikieltonsa toden oman mausteensa iltaan – ja ainakin alustavien kokoonpanojen perusteella mies isketään suoraan ykkösvitjaan Jori Lehterän ja Julius Nättisen rinnalle.

Asetelmat ovat kutkuttavat, ja se tulee näkymään myös tarkkana pelaamisena kaukalossa.

Esimerkiksi Coolbet tarjoaa alle 4,5:n maalin vaihtoehdolle kertoimen 1,90, joka napataan lapulle.