Vetovihjeet: Östersund – Hammarby | Su 1.8. klo 18:30

Manchester United futisvihjeet valioliiga-vihje vetovihjeet ucl-vihjeet

Vetovihjeet sunnuntain futiksiin poimitaan Ruotsin Allsvenskanista, jossa heikossa vireessä oleva Östersund saa vieraakseen Hammarbyn.

Östersund – Hammarby

Kuten yllä mainittiin, on kotijoukkue suorastaan surkeassa vireessä, sillä viimeisestä neljästä matsista tuloksena on tappio. Hammarby puolestaan on 9 ottelun tappiottomassa putkessa, jonka aikana se on napannut 8 voittoa. Tähän on huomioitu myös pelit Eurooppa-liigan karsinnoissa.

Vaikka Hammarbyn pelirasitus onkin ollut kova, tässä kohtaa se kuitenkin kääntynee joukkueen eduksi, sillä kovassa ruuhkassa peli on myös hioutunut hyvälle tasolle.

Hammarby on vienyt joukkueiden neljä viimeisintä kohtaamista, ja niin tulee mitä todennäköisimmin tapahtumaan myös tänään. Myös Hammarbyn -1 houkuttaa suuresti, mutta 1,70:n kertoimen puolesta pelkkä suora voittokin kelpuutetaan lapulle mielihyvin.

1.8.2021 klo 18:30
ÖstersundHammarby
Vihje: Hammarby
Kerroin: 1,70

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!