Vetovihjeet: Chelsea tarjoilee katkeria hetkiä Norwich-faneille

Vetovihjeet: Chelsea tarjoilee katkeria hetkiä Norwich-faneille

Lauantain ensimmäiset vetovihjeet tulevat päivän ensimmäiseen Valioliiga-otteluun, jossa kohtaavat Norwich ja Chelsea. Tässä pelivalinta kamppailuun!

Norwich – Chelsea -KISA! – Lähimmäksi veikanneelle 50€ pelirahaa!

Vetovihjeet:

Norwich – Chelsea

Norwichin kausi alkoi tylyllä 4-1-tappiolla Liverpoolille, mutta toisessa ottelussa pistetili aukesi, kun joukkue kaatoi kotikentällä Newcastlen numeroin 3-1. Nyt vastus on jälleen Valioliigan kärkipäätä, kun vielä avausvoittoaan hakeva Chelsea saapuu vieraaksi Carrow Roadille. Norwichin viime viikonlopun voittoa on huomioitu kertoimissa aivan liikaa eikä Chelsea todellakaan ole niin huono joukkue kuin pari edellistä peliä osoittaa. Chelsea on materiaaliltaan huomattavasti Norwichia parempi joukkue ja lontoolaiset myös pystyvät rokottamaan Liverpoolin tapaan, mikäli Norwich höntyilee puolustuspäässä.

Norwichin iloinen ja hyökkäävä futis iskee faneihin, mutta valitettavasti kovia joukkueita vastaan se kolahtaa omille nilkoille. Chelsea on yksi lauantain parhaimmista pelivalinnoista.

Kymppi Teemu Pukin maalille tuo yli 120€ lauantaina!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut