Vetovihjeet: Arsenal tarjoilee ylivoimaisesti parhaimman pelivalinnan sunnuntaille

Vetovihjeet: Arsenal tarjoilee ylivoimaisesti parhaimman pelivalinnan sunnuntaille

Valioliiga jatkuu sunnuntaina kolmen ottelun voimin ja paras pelivalinta löytyy Newcastle-Arsenal-ottelusta. Tässä vetovihjeet illalle!

Vetovihjeet:

Newcastle – Arsenal

Arsenalin kokoonpano vahvistui merkittävästi kesän aikana, joten odotukset Lontoossa ovat nousussa. Sen sijaan Newcastle ei vahvistanut joukkuettaan juurikaan. Kaiken lisäksi Rafael Benitez suuntasi uusiin maisemiin ja tilalle palkattiin rehellisesti parhaat päivänsä nähnyt Steve Bruce. Fanit eivät olleet alkuunkaan mielissään uudesta valmentajasta, joten lähtökohdat uuteen kauteen ovat kaikkea muuta kuin helpot.

Arsenalin materiaali on monta pykälää kovempi. Kaiken lisäksi Unai Emeryn pelityyli on entistä paremmin pelaajien selkäytimessä, kun taas Bruce ei ole saanut ajaa omia ideoitaan juurikaan vielä pelaajistolle. Arsenalilla ei ole mitään muuta mahdollisuutta kuin avata kausi voitolla. Coolbetin tarjoama kerroin Arsenalin voitosta on aivan markkinoiden korkeimpia, joten ei ole muuta mahdollisuutta kuin kiskaista se lapulle.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut