Vetovihjeet: Montrealin ATP Mastersissa pelataan puolivälierät!

vetovihjeet

Vetovihjeet perjantaille tulevat Montrealin ATP Masters -turnauksesta, jossa on jäljellä enää 8 parasta, eli edessä ovat puolivälierät!

Vetovihjeet perjantaille:

Kentälle pääsee heti puolivälierien alkuun nuorta verta, kun Daniil Medvedev (23v) haastaa 25-vuotiaan Dominic Thiemin. Toisessakaan parissa miehet eivät ole iällä pilattu, sillä Karen Kchachanov on 23-vuotias ja hänen vastustajallaan Alexander Zverevillä ikävuosia on mittarissa 22.

Koko nelikko on viime vuosina tehnyt vakuuttavaa nousuaan maailman huipulle ja jokainen löytyy tällä hetkellä ATP-rankingin kärkikymmeniköstä.

Onkin odotettavissa, ettei kummassakaan yllä mainitussa ottelussa tulla näkemään mitään yksipuolista näytöstä, sillä marginaalit pelaajien välillä ovat todella pienet.

Molemmissa matseissa over-raja on vedetty 22,5:een, mikä tarkoittaa sitä, että jopa vain kahden erän mittaisessa ottelussa tuo raja saattaa hyvinkin ylittyä, sillä niin todennäköinen on tie-breakin mahdollisuus. Mitenkään ihme ei kuitenkaan olisi, vaikka molemmissa taistelupareissa ratkaisu nähtäisiin vasta kolmieräisen väännön jälkeen.

Isketäänkin siis OVER-talkoot kehiin!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

vetovihjeet atp montreal

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!