Vetovihjeet: Tässä on jalkapallon MM-kisojen maalikuningas!

vetovihjeet MM-kisat / Pallomeri.net

Tästä aloitetaan jo MM-kisojen spekulointi, sillä turnaus alkaa olemaan jo tiukasti kulman takana. Tässä ensimmäiset vetovihjeet!

Tsekkaa myös: Maailman suurin jalkapalloturnaus alkaa – nappaa 10€ ilmaisvetoja MM-kisoihin

Vetovihjeet:

Jalkapallon MM-kisojen maalikuningas

Mainos alkaa

Jalkapallon MM-kisojen maalikuninkuuden voittoon on edellisissä kisoissa riittänyt kuusi, tai jopa vain viisikin maalia. Näin ollen alkulohkon pelit tulevat nousemaan jo isoon rooliin, sillä tasoero alkuvaiheessa joukkueiden välillä on vielä suuri.

Tämä huomioiden lapulle laitetaan Uruguayn ykköstykki Luis Suarez, sillä maalla on ehdottomasti kisojen helpoin alkulohko. Suarez ja Edinson Cavani tulevat saamaankin varmasti hurjan määrän maalipaikkoja, joten osumia syntynee reippaasti jo alkulohkossa. Vaikka Uruguay tippuisi neljännesvälierissä, niin Suarezin maalimäärä saattaa riittää voittoon. Tosin täytyy huomioida se, että Uruguaylla on laadukas joukkue, joten maan eteneminen pitkälle ei olisi yllätys.

Toinen poiminta lapulle on Belgian Romelu Lukaku. Totaalista ykköskärjen viittaa kantava Lukaku pääsee nautiskelemaan Belgian hyökkäyksessä poikkeuksellisesta tarjoilusta, sillä vierellä pelaavat Kevin De Bruyne ja Eden Hazard. Belgialla on alkulohkossa kova peli Englantia vastaan, mutta ennakkoon erittäin helpot ottelut Panamaa ja Tunisiaa vastaan. Tämän lisäksi joukkue saa mahdollisessa neljännesvälierässä selvästi heikomman joukkueen vastaan, sillä vastustaja löytyy nelikosta: Senegal, Puola, Kolumbia ja Japani.

Luis Suarez / Nordicbet @ 26.00

Romelu Lukaku / NordicBet @ 17.00

NORDICBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti vedonlyöntituplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!