Vetovihjeet MM-kisoihin: Tshekki – Suomi | 9.5. klo 21:20

Mestis-vihjeet TUTO Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Perjantain vetovihjeet tulevat jääkiekon MM-kisoihin, jossa kisaisäntä Tshekki saa vastaansa Leijonat.

Tshekki – Suomi

Leijonat on hienoinen suosikki Tshekki-peliin, mistä voi olla montaa mieltä. Materiaalinsa puolesta Tshekillä on etu, kuten myös kotiedun puolesta. Suomella on varmasti parempi joukkuepeli, mikä tasaa lähtökohtia. Kuitenkin ne kovimmat näytönhalut on Tshekillä, jolle avauspeli on huomattavasti tärkeämpi kuin Suomelle.

Suomi haluaa tehdä varmasti taistosta vähämaalisen pienten marginaalien pelin. Erikoistilanteet nousevat suureen rooliin, sillä jos Leijonat istuvat jäähyllä niin noutaja tulee. Kotikatsomoissa varmasti kaikki toivovat Suomen voittoa, mutta vedonlyönnin puolelta Tshekkiä on järkevämpi tutkailla.

Mainos alkaa:

Se kotietu voi olla merkittävä tekijä, joka sytyttää kaikki tshekkiläiset pelaamaan. Niinpä lähdetään hakemaan lapulle Tshekin ML-voittoa, josta esimerkiksi Coolbet tarjoaa kertoimeksi 1.93.