Vetovihjeet MM-kisoihin: Tre Kronor on liian kova pala Leijonille

Vetovihjeet MM-kisoihin: Tre Kronor on liian kova pala Leijonille

Vetovihjeet MM-kisoihin tulevat tänään jännittävistä puolivälieräotteluista. Tässä perustelut ja pelivalinnat torstai-illalle!

Vetovihjeet MM-kisoihin:

Suomi – Ruotsi

Suomella on valtava haaste torstaina, sillä vastaan asettuu NHL-tähtiä vilisevä Ruotsi. Leijonat on kaikilla mittareilla selvä altavastaaja, vaikka Ruotsi onkin takerrellut kisoissa. Tre Kronorilla on kuitenkin uskomaton tapa nostaa tasoaan kovassa paikassa. Mikäli tuo ryhmä pystyy vähänkin nostamaan tasoaan viisikkopelissä, niin Suomelle tuli ikävät ajat. Ruotsi tulee valitettavasti painelemaan mitalipeleihin.

Venäjä – USA

Venäjä on ollut koko turnauksen vakuuttavin joukkue ja se on selvästi latautunut voittamaan pitkästä aikaa MM-kultaa. Yhtenäisesti pelannut punakone tekee hirmuista jälkeä eikä omiin juuri kolise osumia. USA:n alkulohko puolestaan oli vaikea, sillä se jäi neljänneksi. Vaikka jenkkien materiaali on kova, niin peli ei ole ollut uomissaan. Suurimmat huolet ovat puolustuksessa ja maalivahtipelissä, jotka kostautuvat armotta Venäjää vastaan. Venäjä ei tule kompuroimaan puolivälierissä.

LÄTKÄKERTOIMIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut