Vetovihjeet MM-kisoihin: Suomi – USA | 12.5. klo 16:20

Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Vetovihjeet MM-kisoihin tulevat avauspäivän Leijonien ottelusta, jossa vastassa on USA. Peli alkaa perjantaina klo 16:20.

Kokoa oma fantasyjoukkue MM-kisoihin – voita VIP-lippu MM-finaaliin!

Suomi – USA

Leijonat on suurin mestarisuosikki MM-kisoihin, sillä tällä kertaa materiaali kestää vertailun kaikkiin kilpailijoihin. Mikko Rantanen on kiistatta turnauksen suurin tähti, joten myös yksilötaitoa löytyy Suomen riveistä. USA tuo sen sijaan kisoihin todella nimettömän nipun, jossa ei juurikaan NHL-tähtiä nähdä. Alex Tuch on kenties jenkkien nimekkäin pelaaja, mutta tämän jälkeen taso tippuu kovaa.

Suomella on taatusti myös joukkuepeli aivan eri tasolla, sillä onhan Jukka Jalosen nippu leireillyt jo useiden viikkojen ajan. Nyt uusina miehinä mukaan tuodaan vain Mikko Rantanen ja Kaapo Kakko, joilla tuskin on mitään ongelmia päästä sisään Leijonien pelitapaan.

Kun tähän päälle lyödään kotiyleisön armoton tuki, niin kaikki merkit viittaavat siihen, että USA ei tule pysymään perjantaina Suomen tahdissa. Laitetaankin lapulle Suomen voittoa, josta esimerkiksi Coolbet tarjoaa kertoimeksi 1.66.