Vetovihjeet MM-kisoihin: Leijonat karjuu voittoon tiistaina!

Vetovihjeet MM-kisoihin: Leijonat karjuu voittoon tiistaina!

Vetovihjeet tulevat tiistain ensimmäisiin MM-kisapeleihin, sillä kierros starttaa jo klo 13:15. Tässä perustelut ja pelivalinnat päivän avausmatseihin!

Vetovihjeet:

Suomi-Saksa

Suomi pelaa tiistaina isoista panoksista, sillä Leijonat on yhden voiton päässä lohkovoitosta. Saksa on hävinnyt tässä turnauksessa Kanadalle ja USA:lle, joten isoja vastaan on ollut ongelmia. Leijonat on Saksalle erittäin ikävä vastustaja, sillä Suomi pelaa erittäin tiiviisti joukkueena, joten Saksalla ei ole yhtään varaa huolimattomuuteen. Leijonien vire on sitä luokkaa, että ainoastaan voitto voi odottaa tiistaina.

Tshekki – Sveitsi

Tshekki ja Sveitsi taistelevat vielä jopa lohkon kakkossijasta, joten panoksia riittää. Sveitsi pelasi äärimmäisen hyvän pelin Ruotsia vastaan, mutta seuraavana päivänä pelatussa Venäjä-pelissä ei jalat enää riittäneet. Nyt alla on huilipäivä, joten Sveitsiltä sopii odottaa hyvää esitystä. Tshekki on suosikki, mutta ei suinkaan niin selvä kuin kertoimet antavat odottaa. Sveitsillä on kaikki mahdollisuudet pisteisiin. Lapulle lähtee Sveitsi yli 1,5 maalia.

LÄTKÄKERTOIMIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut