Vetovihjeet MM-kisoihin: Ensimmäiset pelit käynnistyvät jo klo 13:15!

Vetovihjeet MM-kisoihin: Ensimmäiset pelit käynnistyvät jo klo 13:15!

Vetovihjeet MM-kisoihin ovat olleet viime päivinä reippaasti voitollisia, sillä Leijonien pelien underit ovat napsuneet kauniisti kotiin.

Vetovihjeet MM-kisoihin:

Tanska – USA

Tanskalla on viimeinen mahdollisuus tarrata jatkopaikkaan, kun vastaan asettuu USA. Jenkit ovat pelanneet ailahtelevan alkulohkon ja varsinkin puolustuksessa riittää parannettavaa. Hyökkäyksestä löytyy kuitenkin niin valtavasti taitoa, että tulosta syntyy hieman heikommallakin joukkuepelaamisella. Tanskan ongelmat ovat myös puolustuspäässä, jossa joukkue tekee ihmeellisiä virheitä. Noista virheistä rokotetaan tänään armottomalla prosentilla, joten tarjolla saattaa olla maalijuhlat. Yli 5,5 maalia on oiva valinta lauantaille.

Latvia – Venäjä

Venäjä on ollut tähän mennessä täysin suvereeni joukkue ja varsinkin maan hyökkäys on takonut järjetöntä tulosta pelistä toiseen. Venäjä on saanut myös pari välipäivää alle, joten kaukaloon hyppää tänään energinen joukkue. Vaikka Latvia yrittää pyristellä mukana, niin Tshekkiä vastaan se nähtiin, että se ei vain yksinkertaisesti riitä. Venäjä tulee marssimaan selvään voittoon ja verkot tulevat heilumaan useampaan otteeseen. Yli 5,5 maalia lapulle.

LÄTKÄKERTOIMIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut