Vetovihjeet: MM-kisoissa harrastetaan tänään lilliputtien kylvetystä

HJK vetovihjeet Valioliiga-vihjeet

Vetovihjeet tulevat tänään päivän ensimmäisiin MM-kisapeleihin, jossa tuoksuu vahvasti murskajaisten meininki. Tässä pelivalinnat iltaan!

Vetovihjeet:

Iso-Britannia – Tanska

Tanska on tänään pakkovoiton edessä, kun vastaan asettuu ehkäpä koko kisojen surkein joukkue, Iso-Britannia. Tasoero joukkueiden välillä on valtava ja se tulee taatusti näkymään kaukalossa. Iso-Britannia on jokaiselle mittarilla heikompi joukkue ja on vaikea nähdä, että se pysyisi Tanskan kyydissä. Tanska -3,5 maalia lähtee lapulle!

Italia – Latvia

Italia taistelee tiukasti huonoin joukkue -tittelistä Ison-Britannian kanssa. Latvialta löytyy sen verran laatua joukkueesta, että sen pitäisi pystyä napsimaan selvä voitto Italiasta. Kaiken Italian tasosta kertoo se, että maaliero kahden ottelun jälkeen on 0-17. Tämän päivän jälkeen se on entistä rumempi.

LÄTKÄKERTOIMIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!