Vetovihjeet: Mjällby – Malmö | La 24.7. klo 16:00

Manchester United futisvihjeet valioliiga-vihje vetovihjeet ucl-vihjeet

Päivän vetovihjeet futikseen tulevat Ruotsin pääsarjasta, jossa heikosti suorittanut Mjällby saa vastaansa sarjaa johtavan, suuren ja mahtavan Malmön.

Mjällby – Malmö

Malmö nappasi kotikentällään keskiviikkona arvokkaan voiton Mestarien liigan karsinnoissa, kun se kaatoi HJK:n lukemin 2-1.

Mainos alkaa

Homma on sujunut myös Allsvenskanin puolella, mistä todisteena ovat sarjan piikkipaikka sekä viime viikonloppuna tullut murskaava 5-0-vierasvoitto Degerforsista.

Mjällby puolestaan on hävinnyt kaikki kolme otteluaan EM-kisatauon jälkeen. Sarjasijoitus onkin suorituksia mukaileva, kun joukkue löytyy aivan hänniltä vain 3 pistettä sarjajumbo Örebrota edellä.

Coolbetin tarjoama jättimäinen vieraskerroin poimitaan mielihyvin lapulle, sillä niin paljon edellä Malmö on materiaalinsa puolesta – siitäkin huolimatta, että luvassa olisi jonkinasteisia lepuutuksia eurorasitusten takia.

24.7. klo 16:00
MjällbyMalmö
Vihje: Malmö
Kerroin: 1,72

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!