Vetovihjeet: Manchester United isännöi Leicesteriä Valioliigassa

Vetovihjeet: Manchester United isännöi Leicesteriä Valioliigassa

Vetovihjeet tulevat illan Valioliigan ensimmäiseen otteluun, jossa kohtaavat Manchester United ja Leicester. Tässä perustelut kohteeseen!

Lue lisää: Luo oma veto ja voita matka ManU-Everton-otteluun Old Traffordille!

Vetovihjeet:

Manchester United – Leicester

Odotettu Valioliiga-kausi alkaa perjantai-iltana, kun ManU isännöi kolmen vuoden takaista mestaria Leicesteriä. Isäntien ympärillä riittää kysymysmerkkejä, sillä harjoituskausi sujui todella surkeissa merkeissä. Täytyy kuitenkin muistaa, että harjoituspelit ovat harjoituspelejä ja kun kausi alkaa, niin kone käynnistyy tosissaan. Alkukausi on kuitenkin sitä ajanjaksoa, jolloin yllätyksiä nähdään, sillä monella joukkueella on vielä hakemista pelinsä kanssa. Vaikka Leicester menetti Riayd Mahrezin kesällä, niin jalkeilla on laadukas nippu. Paineettomasti iltaan lähtevä vierasjoukkue voi tehdäkin kunnon yllätyksen. Laitetaan lapulle Leicester yli 0,5 maalia maistuvalla kertoimella.

VOITA MATKA OLD TRAFFORDILLE!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti vedonlyöntituplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut