Vetovihjeet: Manchester United – Sheffield United | Klo 20:00

vetovihjeet nations league

Vetovihjeet tulevat tänään jälleen Valioliigan puolelta, missä Manchester United ja Sheffield United taistelevat todella isoista pisteistä Old Traffordilla.

Manchester United – Sheffield United

ManU aloitti tauon jälkeiset pelit 1-1-tasapelillä Tottenhamin kanssa. Nyt edessä on ottelu, joka pitäisi voittaa, mikäli mielii päästä Mestarien liigaan mukaan ensi kaudella. Sensaatiojoukkue Sheffield United kärsi ensimmäisessä ottelussa todellisen oikeusmurhan, kun kukaan ei nähnyt pallo käyvän yli maaliviivan. Toisessa ottelussa tuloksena oli tyly 3-0-tappio Newcastlelle, joten joukkuetta koetellaan isosti.

Lähtökohtia illan otteluun ei helpota se, että joukkueen ykkösvahti Dean Henderson on lainapelaaja Manchester Unitedista, joten mies ei saa pelata ottelussa. Näin ollen maalille joutuu todennäköisesti Simon Moore, joka on pelannut tällä kaudella Valioliigassa yhden ottelun. Tämän lisäksi puolustaja John Egan on pelikiellossa, joten poissaolot koettelevat vierasjoukkuetta.

ManU puolestaan sai Spursia vastaan vaihdosta kehiin Paul Pogban, joka on ollut sivussa kuukausien ajan. Ranskalaistähti toikin heti uutta ajatusta hyökkäyspelaamiseen ja syötöt napsuivat ihailtavalla tavalla omille. Tähän päälle lyödään tammikuussa hankittu Bruno Fernandes, joten paketti alkaa olemaan mallikkaalla tolalla.

Mainos alkaa

Sheffield Unitedin alakerran poissaolot ovat sitä luokkaa, että ManU:n yli 1,5 maalia kelpaa helposti lapulle.

Coolbet tarjoaa koko kesän ajan mainioita kampanjoita futikseen. Esimerkiksi viikottain on käynnissä ilmainen futisvisa, josta voi voittaa 10 euron ilmaisen live-vedon.

Coolbet
Manchester United – Sheffield United
Alkaa: 24.6. klo 20:00
Vihje: Man United yli 1,5 maalia
Kerroin: 1.60
SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!