Vetovihjeet: Manchester City – Arsenal | Su 31.3. klo 18:30

Vetovihjeet Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi

Valioliiga tarjoilee pääsiäissunnuntaille todellisen herkkupalan, kun Manchester City isännöi Arsenalia – ja siihen myös vetovihjeet pureutuvat!

Manchester City – Arsenal

Jos joskus on käsillä suuri ottelu, niin sitä voidaan sanoa tämän illan koitoksesta. Arsenal ja Liverpool ovat keränneet 64 pistettä, mutta kolmospaikalla niskaan hengittää 63 pistettä napannut City.

Pep Guardiolan suojatit lähtevät sunnuntain otteluun siipirikkoisena, sillä maajoukkuetauko vaati veronsa. Epävarmalla pelikunnolla operoivat maalivahti Ederson ja kenties maailman paras pelintekijä Kevin de Bruyne, mutta myös Manuel Akanjin sekä Matheus Nunesin pelikunto on pienimuotoinen arvoitus.

Tähän kun lisätään se, että alakerrasta John Stones ja Kyle Walker ovat varmuudella sivussa, alkaa Citynkin kaltainen rosteri jo pikkuhiljaa vapisemaan.

Kotietu on kuitenkin merkittävä asia, sillä City ei ole hävinnyt Etihadilla tällä kaudella vielä kertaakaan.

Maaliodottama joukkueiden lokakuisessa Valioliiga-kohtaamisessa oli todella pieni – molempien joukkueiden osalta vain 0,5 – kun Arsenal vei voiton nimiinsä lukemin 1-0.

Varsinkin Cityn puolustuspään murheiden takia paikkoja auennee tällä kertaa enemmän.

Esimerkiksi Coolbet tarjoaa “molemmat joukkueet tekevät maalin” kohteelle kertoimen 1,75, mikä kelpaa lapulle. Myös yli 2,5 maalille tarjottava kerroin 1,91 kuulostaa varsin pelattavalta.