Vetovihjeet: Man United – Liverpool | 7.4. klo 17:30

Vetovihjeet Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi

Vetovihjeet tulevat Manchester Unitedin ja Liverpoolin välisestä ottelusta, jossa varsinkin vierasjoukkue pelaa isoista pisteistä.

Manchester United – Liverpool

Man United koki karmea sulamisen viime ottelussa, kun lisäajan lisäajalla Chelsea onnistui nousemaan tappioasemasta voittoon. Tämä tappio heikensi jopa radikaalisti mahdollisuuksia eurokentille pääsyyn ja saattoi katkaista lopullisesti tämän kauden joukkueen selkärangan.

Liverpool on tällä hetkellä mestaruustaistossa muita edellä, mutta yhteenkään pistemenetykseen ei ole varaa, koska sitten homma kääntyy täysin päälaelleen. Man United voisi parhaimmillaan pystyä haastamaan Poolin kotikentällä, mutta viime viikon olosuhteet huomioiden siihen on nyt vaikea uskoa.

Mainos alkaa:

Liverpoolin flow on niin hurja, kun taas kotijoukkueen puolella rivit rakoilevat pahemman kerran. Näin ollen kallistutaan vierasvoittoon, josta esimerkiksi Coolbet tarjoaa kertoimen 1.63.