Vetovihjeet: Manchester City – Manchester United | 3.3. 17:30

Vetovihjeet Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi

Vetovihjeet tulevat Valioliigan huippukamppailusta, jossa Manchester City ja Manchester United taistelevat kaupungin herruudesta.

Manchester City – Manchester United

Panokset ovat kovat, sillä City on vielä mukana mestaruustaistossa, jossa pisteiden menettämiseen ei ole varaa. Sen sijaan Man United yrittää vielä päästä mukaan taisteluun europaikoista. Vierasjoukkueella on paljon poissaoloja, jotka varmasti vaikuttavat pelisuunnitelmaan. Puolestaan City saa jalkeilla käytännössä parhaan miehistön, joten tulivoimaa on aivan mieletön määrä.

Cityn voitosta kertoimet ovat niin alhaalla, että sieltä ei valueta ole kaivettavissa. Sen sijaan maalimäärien puolelta sitä irtoaa, koska ennakoissa povataan runsasmaalista ottelua. ManU:n peleissä on kuitenkin ainoastaan kuudesti tehty yli 3 maalia, kun taas vastaavasti 20 kertaa on jääty alle neljän maalin. Myös Cityllä yli puolissa peleistä on jääty alle neljän maalin.

Näin ollen alle 3,5 maalia kelpaa lapulle, koska Coolbet tarjoaa siitä kertoimeksi 1.92.