Vetovihjeet: Malmö – HJK | 21.7. klo 20:00

Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Vetovihjeet tulevat keskiviikon Mestarien liigan karsintoihin, jossa ruotsalainen Malmö saa vieraita Helsingistä. Tsekkaa pelivalinnat!

Malmö – HJK

HJK:lla on selvät panokset Malmö-ottelupariin, sillä jatkopaikka varmistaisi pääsyn vähintään Konferenssiliigan lohkovaiheeseen. Tuo on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty, koska ruotsalainen Malmö on kovan luokan vastustaja. Varsinkin kotikentällään suosikista ei tarvitse keskustella, sillä Malmölle kelpaa vain ja ainoastaan voitto.

Allsvenskanin kärjessä oleva Malmö nappasi viikonloppuna vakuuttavan 5-0-voiton, kun taas HJK kärsi shokkitappion AC Oululle.

Mainos alkaa

Malmö on materiaaliltaan kovempi nippu ja kotikenttä tarjoilee loistavat puitteet voitolle. HJK:lle yhden maalin tappio ei olisi vielä katastrofi, sillä iskunpaikka tulee viikon päästä Helsingissä.

Laitetaan lapulle Malmön voitto, josta Coolbet tarjoaa markkinoiden korkeimman kertoimen.

21.7. klo 20:00
MalmöHJK
Vihje: Malmö
Kerroin: 1.52

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!