Vetovihjeet: Magnitogorsk on loistava pelivalinta keskiviikolle

Vetovihjeet: Magnitogorsk on loistava pelivalinta keskiviikolle

Keskiviikon KHL-kierros tarjoilee mielenkiintoisia otteluita, joista löytyy myös hyviä pelivalintoja. Tässä vetovihjeet illan peleihin!

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: KHL-kiekolla jatketaan urakkaa eteenpäin!

Vetovihjeet:

Magnitogorsk – Severstal

Magnitogorsk aloitti kauden tappiolla, mutta vastassa oli kivikova SKA Pietari. Nyt vastustaja on selvästi heikompi, sillä Severstal ei todellakaan kuulu edes KHL:n keskikastiin. Magnitogorskin hyökkäys on todella laadukas, joten tehoja on varmasti luvassa. Kotietu lisää entisestään Magnitogorskin voiton todennäköisyyttä, joten kotivoitto haiskahtaa vahvasti ilmassa.

Traktor – SKA Pietari

SKA Pietarin kausi alkoi vakuuttavasti, kun se kaatoi Magnitogorskin vieraskaukalossa numeroin 1-3. Sen sijaan Traktorin kausi alkoi todella tahmealla 2-4-tappiolla Vitjazille. SKA on selvästi parempi joukkue, joten vieraskaukalonkaan ei pitäisi tuottaa ongelmia.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut