Vetovihjeet: Maajoukkuefutis tarjoilee tuplan torstai-illalle

Vetovihjeet: Maajoukkuefutis tarjoilee tuplan torstai-illalle

Vetovihjeet torstaille tulevat maajoukkuefutiksen parista, sillä käynnissä on useampikin merkittävä turnaus. Tässä pelivalinnat ja perustelut torstaille.

Vetovihjeet:

Saksa U21 – Serbia U21

Saksa on yksi U21 EM-kisojen mestarisuosikeista, sillä kokoonpanosta löytyy isoja minuutteja läpi kauden Bundesliigassa pelanneita pelaajia. Näin ollen joukkueen taso on äärimmäisen kova alle 21-vuotiaiden tasolle. Turnaus sai myös mainion startin, kun Saksa kaatoi Tanskan numeroin 3-1. Serbia puolestaan kärsi 0-2-tappion Itävallalle ja nyt vastus kovenee entisestään. Laitetaan lapulle Saksan voittoa.

Nicaragua – Haiti

Haiti aloitti Gold Cupin eli CONCACAF-maiden mestaruusturnauksen 2-1-voitolla Bermudasta. Sen sijaan Nicaragua kärsi Costa Ricalle selvän 4-0-tappion. Haiti ei ole kovinkaan tunnettu futismaa, mutta siitäkin huolimatta maa on selvästi parempi kuin Nicaragua. Vaikka Bermuda-ottelu oli vielä tahmeaa katseltavaa, niin nyt luvassa on varmasti hieman parempi esitys. Haitin pitäisi pystyä iskemään useampikin maali, joten laitetaan lapulle Haitin yli 1,5 maalia.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut