Vetovihjeet: Serbia tarjoilee maistuvan kohteen jalkapallon EM-karsinnoissa

Vetovihjeet: Serbia tarjoilee maistuvan kohteen jalkapallon EM-karsinnoissa

Vetovihjeet tiistaille tulevat jalkapallon EM-karsinnoista, jossa varsinkin Luxemburgin ja Serbian välinen ottelu tarjoilee hyvän pelikohteen.

Vetovihjeet:

Luxemburg – Serbia

Serbia on todellisen pakkovoiton edessä tiistai-iltana, kun se vierailee EM-karsinnoissa Luxemburgin vieraana. Neljästä pelistä vain neljä pistettä keränneellä Serbialla on jäljellä ottelut Luxemburgia, Liettua ja Ukrainaa vastaan. Se on varma, että ainakin kahdesti vastaan asettuva Luxemburg on kaaduttava sekä myös Liettua. Tasoero maiden välillä on valtava, sillä onhan Serbialla useita maailman huippusarjoissa pelaavia pelaajia. Serbian heräämisen luulisi tapahtuvan tänään, koska muuten mahdollisuudet loppuvat kesken. Serbia -1,5 maalia kelpaa ehdottomasti lapulle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut