Vetovihjeet: CHL-finaali Luleå-Tappara | La 18.2. klo 17:20

Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Luleå ja Tappara kohtaavat lauantaina niin sanotusti eurooppalaisen kiekkokauden huipennuksessa, eli CHL:n finaalissa. Tässä vetovihjeet matsiin!

CHL-finaali Luleå – Tappara

Tappara pääsee lähtemään otteluun kelvollisista asetelmista. Tiistaina joukkue laittoi pystyyn maalintekoharjoitukset ja takoi SaiPan jäänrakoon lukemin 8-0, ja torstaina puolestaan kirvesrinnat olivat Raumalla Lukkoa vastaan parempia niukemmin lukemin 1-2.

Luleå ei SHL:ssä ole ihmeitä esittänyt, sillä joukkue löytyy vasta sarjataulukon 10. sijalta, ja on täysin mahdollista, että samaiset 61 pistettä kerännyt Linköping onnistuu vielä sarjan loppukirissä kampeamaan Luleån ulos jopa säälipleijareista.

Näistä lähtökohdista tarkasteltuna kivikovan rosterin omaavan Tapparan voitto kuulostaa varsin houkuttelevalta valinnalta lapulle – varsinkin, kun paikalle on matkaamassa myös satoja tamperelaisjoukkueen kannattajia. Esimerkiksi Coolbetilla jopa ML-voitto tuo kertoimen 2,11 ja suora voitto puolestaan kertoimen 2,82.