Vetovihjeet: Lokomotiv Jaroslavl ja Jokerit iskevät yhteen KHL:ssä

Vetovihjeet: Lokomotiv Jaroslavl ja Jokerit iskevät yhteen KHL:ssä

Vetovihjeet maanantaille tulevat jääkiekon KHL:stä, jossa Lokomotiv Jaroslavl isännöi heikossa vireessä olevaa Jokereita. Matsi käynnistyy klo 19:30!

Vetovihjeet:

Lokomotiv Jaroslavl – Jokerit

Jokereiden kausi on alkanut murheellisesti, sillä heikot tulokset eivät ole se suurin ongelma. Pelillisesti joukkue tuntuu olevan täysin sekaisin ja se näkyy haluttomana pelaamisena kaukalossa. Loukkaantumiset eivät ainakaan helpota urakkaa, sillä alkukauden paras pelaaja Nicklas Jensen on poissa kuvioista neljän kuukauden ajan. Lokomotiv on aloittanut kauden ailahtelevasti, mutta joukkue on materiaaliltaan aivan sarjan parhaimmistoa.

Tänään edes yksilötaito ei anna Jokereille etua, joten se olisi kaivettava jostain muualta. Joukkuepeli on kuitenkin sen verran sekaisin eikä itseluottamuskaan ole kunnossa, joten on vaikea nähdä, että helsinkiläiset voittaisivat Lokomotivin vieraskaukalossa.

Coolbet tarjoaa artikkelin kirjoitushetkellä Lokomotivin voitosta markkinoiden korkeimman kertoimen 2.16!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut