Vetovihjeet: Liverpool ja Chelsea kohtaavat Uefan Super Cupin finaalissa

Vetovihjeet: Liverpool ja Chelsea kohtaavat Uefan Super Cupin finaalissa

Vetovihjeet keskiviikolle tulevat Uefan Super Cupin finaalista, jossa kohtaavat Liverpool ja Chelsea. Tässä pelivalinnat illan herkkupalaan!

Kymppi Liverpoolille tuo yli 80€ keskiviikkona! Lue lisää!

Vetovihjeet:

Liverpool – Chelsea

Näiden joukkueiden avaus kauteen oli täysin päinvastainen, sillä Liverpool nappasi tyylikkään 4-1-voiton, kun taas Chelsea kärsi nolon 4-0-tappion. Lähtökohdat Super Cupin finaalin onkin selvät, koska Liverpoolin pitäisi painella selvään voittoon. Poolin pelaaminen on tällä hetkellä selvästi Chelseaa laadukkaampaa ja tasapainoisempaa, mutta myös materiaali on pari astetta kovempi. Tähän päälle, kun lyödään se fakta, että Liverpool pelasi Valioliigassa perjantaina ja Chelsea sunnuntaina, niin lepoetukin on Poolin puolella. Kotivoitto huudettu!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut