Vetovihjeet Valioliigaan: Liverpool – Chelsea | Ke 31.1. klo 22:15

Vetovihjeet Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi

Vetovihjeet poimitaan tänään Englannin Valioliigasta, jossa Liverpoolin vieraaksi huippuottelussa saapuu Chelsea.

Liverpool – Chelsea

Liverpoolin viimeisin ottelu oli sunnuntaina, kun se kaatoi Norwichin lukemin 5-2. Chelsea puolestaan pelasi oman cup-ottelunsa perjantaina, mutta päätyi 0-0-tasapeliin Aston Villaa vastaan.

Jos sitten katsotaan Valioliigaa, niin kummatkin joukkueet saapuvat illan koitokseen kolmen ottelun voittoputkessa. Liverpoolin kausi on sujunut hienosti, mistä todisteena on sarjan piikkipaikka, mutta Chelsean otteet ovat vaihdelleet pahemman kerran ja joukkue löytyy taulukosta sijalta 10.

Vaikka molempien joukkueiden viimeaikaisissa koitoksissa onkin nähty osumia, niin historiaa tarkastellessa viimeisimmän kerran kolme maalia tai enemmän on nähty näiden joukkueiden keskinäisissä yli kaksi vuotta sitten.

Tätä faktaa vasten peilaten korkealle vedetty raja vaikutta varsin houkuttelevalta. Esimerkiksi Coolbet tarjoaa alle 3,5 maalia vaihtohdolle kertoimen 1,78.