Vetovihjeet: Liverpool – AC Milan | 15.9. klo 22:00

Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Vetovihjeet tulevat keskiviikon UCL-kierrokselta, jossa nähdään vuoden 2005 finaaliuusinta Liverpoolin ja AC Milanin välillä.

Liverpool – AC Milan

Kumpikin joukkue on aloittanut mainiosti oman maansa pääsarjan. Kuitenkin Valioliiga on tasollisesti tällä hetkellä täysin omaa luokkaansa esimerkiksi Serie A:han verrattuna. Liverpool on kiistatta yksi mestarisuosikeista, kun taas AC Milanille jo puolivälieräpaikkakin olisi kova saavutus.

AC Milan saattaisi kenties kotikentällään pystyä haastamaan Liverpoolin, mutta legendaarisella Anfieldilla haaste on yksinkertaisesti liian kova. Liverpoolin kärkikolmikko tulee aiheuttamaan liian suuria haasteita, joita Milan ei tule kestämään. Kotivoitto lähtee lapulle.

Mainos alkaa
15.9. klo 22:00
LiverpoolAC Milan
Vihje: Liverpool
Kerroin: 1.45

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!