Vetovihjeet: Lilleström – SJK | 28.7. klo 20:00

Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Vetovihjeet tulevat Konferenssiliigan karsinnoista, jossa SJK lähtee takaa-ajajana norjalaisen Lilleströmin vieraaksi.

Lilleström – SJK

SJK kärsi kotikentällään 0-1-tappion, joten tilanne on todella tukala. SJK:lle annettiin saumat jopa voittoon, sillä hetkeä ennen maalia joukkue mokasi rangaistuspotkun.

Nyt lähtökohdat ovat täysin erilaiset, kun peli pelataan Norjassa ja selvänä ennakkosuosikkina ottelupariin lähtenyt Lilleström saa kotiyleisön tuen. SJK antaa materiaalin tasolla paljon etumatkaa, eikä tilannetta helpota se, että Lilleström on ollut loistavassa iskussa Norjan Eliteserienissä.

Valitettavasti haaste on liian kova torstaina ja kamppailu voi revetä oikein kunnolla, kun SJK joutuu riskillä hakemaan maaleja. Esimerkiksi Coolbetilla tarjotaan Lilleström -1,5 -kohteesta kertoimeksi 2.00, joka kelpaa lapulle.


Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!