Vetovihjeet: Liiga ja KHL tarjoilevat erinomaisen tuplan keskiviikolle!

Vetovihjeet keskiviikolle tulevat jääkiekon parista! Lapulle tiensä löysivät kaksi kohdetta, joista toinen tulee Liigasta ja toinen KHL:stä.

Tsekkaa myös: Keskiviikon Kerroinpäällikkö – voittajalle tarjolla 500 euroa!

Vetovihjeet:

Ilves – KalPa

Mainos alkaa:

Ilves lähti kauteen suurin odotuksin. Sesonki on kuitenkin alkanut umpisurkeasti, sillä joukkue majailee koko Liigan viimeisellä sijalla ainoana joukkueena, joka ei ole vielä saanut voittotiliään auki. Tamperelaisten katastrofaalista alkua alleviivaa sekin seikka, että viiden ottelun saldona on yhtä monta tappiota suoraan varsinaisella peliajalla.

KalPa on napannut kaksi voittoa, joiden kylkeen on tullut kaksi tappiota. X2-vaihtoehdolle tarjottava lähes kakkosen kerroin on liian hyvä ohitettavaksi.

Magnitogorsk – Barys Nur-Sultan

Kotijoukkue kuuluu KHL:n ehdottomiin suurseuroihin, mutta alkukausi on ollut melkoista taaperrusta sillä yhdeksän ottelun saldona on kaksi voittoa ja 7 tappiota.

Jännän uuden nimen saaneen Astanan pojat ovat puolestaan napanneet viisi voittoa ja tappio on tullut kolme kertaa. Viimeiseen viiteen matsiin joukkue on onnistunut maalinteossa 11 kertaa, kun mukaan lasketaan Admiral Vladivostokia vastaan tullut 3-0-nukahdus.

Magnin ja Barysin vireitä puntaroidessa vieraiden yli 1,5 maalia tuntuu todella hyvältä kohteelta.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

liiga vetovihjeet 2509

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!