Vetovihjeet: Lauantain Liiga-matseista poimitaan tupla lapulle!

Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Vetovihjeet lauantaille tulevat jääkiekon Liigasta. Me pureudumme kahteen illemmalla pelattavaan otteluun, joissa molemmissa luotamme vierasjoukkueen iskukykyyn.

Vetovihjeet Liigaan – lauantai 25.9.

Ässät – Lukko | Klo 18:00

Ässien ja Lukon kauden ensimmäinen kohtaaminen nähtiin sarjan avausviikonloppuna, ja tuosta ottelusta ei porilaisittain jäänyt paljoa jälkipolville kerrottavaa, sillä Lukko oli parempi lukemin 5-1.

Lukko pelasi perjantaina ja onnistui kaatamaan Tapparan lukemin 5-4. Ässien viimeisin koitos puolestaan päättyi vieraissa 4-3-jatkoaikavoittoon Jukureista. Tätä oli edeltänyt rökälemäinen 1-7-kotitappio Kärpille.

Luotetaan siihen, että Lukon maalihanat ovat nyt auenneet ja isketään lapulle vierasjoukkueen yli 2,5 maalia.

HPK – HIFK | Klo 18:30

HPK:n perjantainen iltapuhde ei oikein sujunut, sillä Ilves kävi hakemassa Hämeenlinnasta tylyn 6-1-voiton.

HIFK puolestaan pelasi viimeksi torstaina, ja tuon ottelun se hävisi kotikaukalossaan TPS:lle 1-2. On kuitenkin sanottava, että vain hyvä onni pelasti monissa kohdin TPS:n takaiskumaaleilta. HIFK vei laukaukset 36-17 ja oli selvästi hallitsevampi osapuoli.

Myös tässä ottelussa luotetaan siihen, että vierasjoukkue alkaa osumaan, joten kupongille poimitaan HIFK:n yli 2,5 maalia.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!