Vetovihjeet: Leijonat kohtaa Tshekin iltapäivän kamppailussa

CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Leijonat aloittaa Venäjän EHT-turnauksen torstaina, kun vastaan asettuu Tshekki. Tässä perustelut ja vetovihjeet otteluun.

Suomi – Tshekki

Leijonilla on jalkeilla kova joukkue, sillä mukana on useita kevään 2019 maailmanmestareita. Samalla se tarkoittaa jo sitä, että kilpailu kaukalossa tulee olemaan kovaa, sillä tästä ryhmästä varmasti useampi kaveri nähdään myös ensi keväänä MM-kisoissa.

Jukka Jalosen taktiikat ovat varmasti suurimmalle osalle joukkuetta tuttuja, joten se helpottaa kummasti turnaukseen lähtöä.

Jos Karjala-turnauksessa Leijonilla oli vaikeaa Liiga-joukkueella, niin nyt materiaali on sellainen, että joka pelistä on lähtökohtaisesti tultava voitto. Tshekki on varmasti ennakkoon vastustajista helpoin, joten luotetaan Leijonien voittoon torstain ottelussa, joka käynnistyy jo klo 13:30. Laitetaan lapulle Suomen yli 2,5 maalia.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!