Vetovihjeet: Leijonat kohtaa Kanadan jääkiekon MM-finaalissa!

Vetovihjeet: Leijonat kohtaa Kanadan jääkiekon MM-finaalissa!

Jääkiekon MM-finaali vuosimallia 2019 pelataan Suomen ja Kanadan välillä. Leijonat ovat näyttäneet mihin joukkuepelaamisella ja huippuvalmennuksella voi päästä. Kruunataanko Suomi mestariksi vai vetääkö Kanada sittenkin pidemmän korren? Ottelusta odotetaan Kanadan vähämaalisen ottelun voittoa, mutta me iskemme vastaan ja pelaamme Suomen kautta vedot.

Vetovihjeet: Leijonat kohtaa Kanadan Jääkiekon MM-finaalissa!

Jääkiekon MM-finaali Bratislavassa ja Suomi altavastaajana hieman kyseenalaisen rosterinsa kanssa. Penkin takana päivystää Jukka Jalonen. Matkalla on kaatunut Venäjän karhu ja nyt jäljelllä on enää viimeinen koitos.

Näillä sanoilla olisi voinut yhtä hyvin aloittaa tekstinsä 15.5.2011, kun Leijonat valmistautuivat kohtaamaan Ruotsin MM-finaalissa. Ja kuten hyvin tiedetään, se ottelu oli sensaatioiden sensaatio Leijonien marssiessa 6-1 lukemin mestaruuteen.

Leijonat kaatoivat Kanadan jo kertaalleen

Kanada oli Suomen avausvastustaja tämän vuoden kisoissa. Tuolloin matsi päättyi Suomen 3-1 voittoon eikä Kanada tuntunut olevan kovin vahva porukka. Nyt 16 päivää myöhemmin Kanada on selvittänyt tiensä finaaliin ja varsinkin eilinen Tsekin murskaus näytti, että rapakon takaa on tuotu todella kova nippu MM-jäille.

Edellinen matsi ei siis liikaa anna osviittaa tulevasta, mutta asettaa kuitenkin oman vivahteensa tulevaan MM-finaaliin.

Erikoistilanne pelaaminen ratkaisee paljon

Suomen ylivoima on ollut todella kehnoa turnauksen loppua kohden eikä yv-maaleilla ole juurikaan päästy juhlimaan. Samaa voi tosin sanoa myös Kanadasta, vaikka joukkue roikkuukin ylivoimatilaston kärkisijalla. Tänään se joukkue, joka saa ylivoimansa toimimaan, tulee ottamaan todella tiukasti kiinni kultamitaleista.

Alivoiman puolella tilanne on se, että Suomi on päästänyt 21 alivoimastaan 4 kertaa kiekon maaliin ja Kanadalla vastaava luku on 28 alivoimasta 6 maalia. Sveitsi sai Kanadalle nimenomaan ylivoimalla tehtyä kaksi maalia, joten nämä tilanteet on varmasti scoutattu Suomen toimesta tarkkaan.

Lopullinen arvio Kanada – Leijonat -otteluun

Kanada on ansaitusti suosikki, mutta Suomi on pystynyt ohuemmalla rosterilla pelaamaan todella hyvää jääkiekkoa. Ottelu on meidän papereissa hieman Kanadalle kallellaan, mutta Suomen voitto jatkoaika ja rankkarit mukaanlukien kelpaa hienosti peleille 2.47 kertoimella. Erityisesti valmennuksesta ja maalivahtipelistä annamme Suomelle runsaasti hyvää, minkä myötä joukkue kirii Kanadaa riittävästi.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut