Vetovihjeet lauantai-illan EM-karsintaotteluihin

Vetovihjeet lauantai-illan EM-karsintaotteluihin

Lauantain vetovihjeet tulevat EM-karsintaotteluista. Päivän ensimmäinen ottelu on jo käynnissä, mutta me kiinnitämme katseemme myöhäisillan peleihin.

Vetovihjeet 07.09.

Islanti – Moldova

Valinta: Islanti -1 (1,87)

Islanti on aloittanut EM-karsinnat varsin mukavasti, sillä neljästä ottelusta on kasassa kolme voittoa. Islannin ainoa tappio tuli vierasottelussa Ranskaa vastaan.

Vierasjoukkue Moldova lukeutuu H-lohkon heikoimpiin joukkueisiin yhdessä Andorran kanssa. Moldova on onnistunut voittamaan tähän mennessä vain juuri edellä mainitun Andorran.

Moldovalle on tehty neljässä ottelussa peräti kymmenen maalia, joten isot tasoerot ovat tulleet esille heti karsintojen alkuvaiheessa.

Islanti on luonnollisesti kotiottelussaan jättisuosikki. Islanti tarvitsee tästä ottelusta ehdottomasti kolme pistettä, sillä Islanti taistelee tiukasti kisapaikasta Ranskan ja Turkin kanssa.

Islannin kahden maalin voitolle tarjottu 1,87 kerroin kelpaa mainiosti mukaan lauantain peleihin, sillä Islanti tarvitsee tästä pelistä voiton ja löysäilyyn ei näin ollen ole varaa.

Serbia – Portugali

Valinta: Yli 2,5 maalia (2,10)

Serbia ja Portugali pelasivat 1-1 tasapelin Portugalissa. Tänään Serbia hyötyy kotiedustaan, mutta Portugali on tästä huolimatta tämän ottelun ennakkosuosikki.

Serbia on kerännyt kolmesta ensimmäisestä ottelustaan neljä pistettä. Serbia pelaa parhaimmillaan loistavaa jalkapalloa, mutta hyvän ja huonon päivän välinen ero on todella suuri. Serbian huonosta päivästä hyvänä esimerkkinä toimii Ukrainaa vastaan pelattu ottelu, joka päättyi lopulta Serbian 5-0 tappioon.

Vierasjoukkue Portugali on avannut EM-karsinnat kahdella tasapelillä. Portugalin ottelut ovat olleet varsin vähämaalisia, mutta Serbiaa vastaan tilanne saattaa muuttua hyvinkin paljon. Portugali on liikenteessä lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan, joten joukkue lähtee oikeutetusti tähän otteluun ennakkosuosikin asemasta.

Coolbet tarjoaa tämän ottelun yli 2,5 maalille mukavan 2,10 kertoimen. Ottelun lähtökohdat huomioiden, pelissä nähtänee maaleja kentän molemmissa päädyissä. Serbia-Portugali -ottelun yli 2,5 maalia on näin ollen päivän toinen valinta lauantain EM-karsintaotteluhin.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut