Vetovihjeet: KuPS – VPS | 29.4. klo 18:00

Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Vetovihjeet tulevat perjantain Veikkausliiga-kierrokselta, jossa sarjakärki KuPS saa vieraakseen sarjanousija VPS:n. Tsekkaa pelivalinta!

KuPS – VPS

KuPSin alkukausi on ollut loistava, sillä kaikki kauden neljä ottelua on päättynyt voittoon. Seura on osoittanut välittömästi, että se taistelee tosissaan mestaruudesta HJK:n kanssa. VPS:llä on otteet ailahdellut, sillä ajoittain se on esiintynyt edukseen, mutta esimerkiksi viime ottelu Tampereella Ilvestä vastaan oli kehno esitys. Tasoero on valitettavan suuri tänä iltana, joten VPS:llä ei pitäisi olla ennakkoon mitään palaa.

Kun kotietukin on KuPSin puolella, niin voittonumerot voivat olla enemmänkin kuin yhden maalin. Esimerkiksi Coolbetilla tarjotaan KuPSin vähintään kahden maalin voitosta kertoimeksi 2.15, joka kelpaa loistavasti lapulle.