Vetovihjeet: KuPS – Vorskla | 22.7. klo 19:00

Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Vetovihjeet tulevat torstaina Konferenssiliigan karsinnoista, jossa KuPS saa vieraita Ukrainasta. Tässä pelivalinta illan koitokseen!

KuPS – Vorskla

KuPS joutuu kovan haasteen eteen, sillä ukrainalainen Vorskla ei ole todellakaan mikään huono joukkue. Kuopiolaiset saavat kuitenkin valtaisan edun siitä, että vastustajan sarjakausi ei ole käynnistynyt, joten pelituntuma tulee olemaan hakusessa. Tämän lisäksi alla on vain yksi harjoitusottelu, joten KuPSilla on todellakin iskunpaikka.

Materiaalin puolesta etu menee Vorsklan puolelle, mutta joukkuepelaamisen suhteen vaakakuppi voi kääntyä jopa isännille.

Mainos alkaa

Ottelu voi lopulta kääntyä puoleen jos toiseen, mutta kotiedun ja pelituntuman tarjoaman edun johdosta napataan lapulle KuPS DNB, joka tarjoilee suuremman kertoimen kuin vierailijoiden vastaava.

22.7. klo 19:00
KuPSVorskla
Vihje: KuPS DNB
Kerroin: 1.95

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!