Vetovihjeet: KuPS – Slovan Bratislava | Klo 18:30

valioliiga-vihje vetovihjeet

Vetovihjeet torstaille kaivetaan Eurooppa-liigan karsinnoista, jossa KuPS saa vieraakseen Slovan Bratislavan. Tsekkaa pelivalinta!

KuPS – Slovan Bratislava

KuPS jatkaa europelien karsintoja torstai-iltana, kun vieraaksi saapuu slovakialainen Slovan Bratislava. Vierailijat lähtevät ennakkosuosikkina otteluun, mutta mainiosti tällä kaudella Veikkausliigassa pelannut KuPS pystyy varmasti lyömään kampoihin kotikentällä.

Kuopiolaisten joukkue on hyvin terveenä, joten ykkösmiehet nähdään kehissä torstaina. Slovan Bratislava tippui Mestarien liigan karsinnoista färsaarelaiselle Klaksvikille, joten se varmasti antaa osoituksen siitä, että vastassa ei todellakaan ole mikään lyömätön nippu. Voitto vaatii kuitenkin sen, että omissa maalipaikoissa ollaan tylyjä ja omissa ei tehdä virheitä.

Paras pelivalinta torstaille on molemmat joukkueet tekevät maalin -kohde, josta Coolbet tarjoaa kertoimeksi 1.68.

Mainos alkaa

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!