Vetovihjeet: KuPS kovassa testissä torstai-illan ottelussa!

Vetovihjeet: KuPS kovassa testissä torstai-illan ottelussa!

Valkovenäläinen FC Vitebsk ja KuPS iskevät tänään yhteen Eurooppa liigan ensimmäisen karsintakierroksen toisessa osaottelussa, joka alkaa Vitebskin stadionilla kello 21:30.

FC Vitebsk – KuPS

Valinta: Yli 2,5 maalia (2,15)

Kuopion Palloseura lähtee toiseen osaotteluun hyvistä asetelmista voitettuaan ensimmäisen osan komeasti 2-0. Nollapeli oli erityisen tärkeä, sillä Vitebsk jäi ilman arvokasta viersmaalia. Kuopiossa pelatun ottelun suurin tähti oli Luis Carlos Murillo, joka oli vahvasti mukana kuopiolaisten molemmissa maaleissa.

 Vitebsk-KuPS näkyy ilmaiseksi – tässä live stream otteluun!

Vitebsk pakotettu hyökkäävämpään peliin

FC Vitebsk oli ensimmäisessä osaottelussa varsin puolustavalla systeemillä liikenteessä ja KuPS hallitsi ottelua suurimman osan ajasta. Tänään tilanne tulee hyvin todennäköisesti muuttumaan, sillä Vitebskin on tehtävä tänään vähintään kaksi maalia, jotta otteluparin ratkaisu venyisi edes jatkoajalle.

Ennakoissa on arvioitu, että Vitebsk juoksuttaisi avauskokoonpanoonsa kaksi hyökkääjää. Kahteen hyökkääjään on varmasti reagoitu vierasjoukkueen leirissä, mutta on selvää että Vitebsk tulee olemaan tänään aktiivisempi hyökkäyspelissään. Vitebsk nauttii tänään myös kotiedusta, joten joukkue on ansaitusti tämän ottelun ennakkosuosikki.

Voittako KuPS myös toisen osan? Näin teet kympillä yli 160 euroa!

Vitebskin hyökkäävämpi pelisysteemi avannee vierasjoukkueelle ottelun edetessä hyviä mahdollisuuksia vastaiskuihin. Nämä tilanteet on tänään käytettävä, mikäli kuopiolaiset haluavat tästä parista jatkoon.

Valko-Venäjällä on satanut koko päivän, joten nurmikenttä voi olla tänään heikossa kunnossa etenkin pelin lopussa. Tästä huolimatta, ottelun ennakkoasetelmat ovat runsasmaalisen tuloksen kannalla, joten yli 2,5 maalia otetaan peleille mukavalla 2,15 kertoimella.

Coolbetin UEL-kohteisiin!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut