Vetovihjeet: Kosovo – Sveitsi | 9.9. klo 21:45

HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi

Vetovihjeet tulevat jalkapallon EM-karsinnoista, jossa Kosovo isännöi lauantai-iltana lohkon kärjessä olevaa Sveitsiä.

Kosovo – Sveitsi

Kosovon karsinnat ovat sujuneet heikosti, sillä joukkue ei ole voittanut neljästä ensimmäisestä pelistä ainuttakaan. Sen sijaan Sveitsi on neljän kierroksen jälkeen lohkon piikkipaikalla kymmenellä pisteellä. Kosovon saumat kisapaikkaan ovat menneet, joten sen suurempaa panosta ei ole. Sveitsillä on puolestaan voitolla mahdollisuus ottaa tiukka ote kisapaikasta, joten asenteen luulisi olevan tapissa.

Materiaalin puolesta selvä etu on Sveitsin puolella, joten oikeastaan moni tärkeä mittari on kallistunut vierasjoukkueen suuntaan.

Joukkueet ovat kohdanneet historian saatossa kerran. Tuo vuonna 2022 pelattu harjoitusottelu päättyi numeroihin 1-1. Siitä on kuitenkin turha vetää mitään johtopäätöksiä, koska kyseessä oli treenimatsi.

Lähdetään liikkeelle Sveitsin voitosta, josta esimerkiksi Coolbet tarjoaa kertoimeksi 1.60. Se kelpaa lapulle lauantaina!