Vetovihjeet: HJK Klubi 04 – VPS | 18.8. klo 18:30

Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Vetovihjeet tulevat tänään Ykkösestä, jossa tiukasti Veikkausliigaan paluuta havitteleva VPS kohtaa vieraissa HJK Klubi 04:n.

HJK Klubi 04 – VPS

Ykkösessä taistelu sijoituksista kovenee, sillä kierrokset vähenevät kovaa vauhtia. Tiukasti sarjakärjen tuntumassa oleva VPS hamuaa takaisin pääsarjaan, mutta pistemenetyksiin ei ole varaa, sillä sarja on tänä vuonna äärimmäisen tasainen.

HJK Klubi 04 on täysin toisenlaisessa taistelussa, sillä joukkue on sarjajumbona ja yrittää välttää kaikin voimin tippumisen Kakkoseen. Nuori joukkue kaipaisi tasaisuutta otteihinsa, mutta voittoja ei meinaan millä irrota putkessa.

Mainos alkaa

VPS on kokenut jengi, joka on päässyt hyvään iskuun. Tällä hetkellä meno näyttää siltä, että kauden päätteeksi Vaasassa voidaan juhlia nousua takaisin Veikkausliigaan. Nämä pelit kuitenkin näyttävät sen suunnan, sillä voitot on yksinkertaisesti saatava mukaan.

VPS on joukkueista varmempi ja omaa paremman materiaalin, mutta jostain syystä kertoimissa altavastaaja. Tämä hyödynnetään välittömästi peliliuskan puolella.

18.8. klo 18:30
HJK Klubi 04VPS
Vihje: VPS
Kerroin: 2.70