Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: KHL palaa maajoukkuetauolta

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

KHL palaa maajoukkuetauolta vilkkaan maanantain voimin, joten tarjolla on loistavia pelikohteita. Tässä vetovihjeet tuplaukseen!

Pelikuponki 1:

Avtomobilist – Torpedo

Avotomobilist pääsee maajoukkeutauon jälkeen irti kotiyleisön edessä, kun vieraaksi saapuu Torpedo. Suosikista ei ole mitään epäselvyyttä, sillä aivan kärkiseuroihin lukeutuva Avtomobilist on monta pykälää kovempi joukkue. Kaiken lisäksi Torpedon vire on kaikkea muuta kuin hyvä, sillä joukkue on hävinnyt yhdeksästä edellisestä pelistä peräti seitsemän. Kotivoittoa lapulle!

HUOM! Ottelu käynnistyy jo klo 16:00!

Slovan Bratislava – TsSKA Moskova

Slovan on ollut yksi kauden pettymyksistä, sillä joukkueen meno on ollut suorastaan hirveää katseltavaa. Myös kokoonpano on vaihtunut, kun osa on heitetty pihalle ja uusia on palkattu tilalle. TsSKA taistelee tiukasti koko runkosarjan voitosta, joten pisteet tulevat tarpeeseen. TsSKA yli 2,5 maalia on pelivalinta.

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Dinamo Minsk – Lokomotiv Jaroslavl

Dinamo Minsk odottelee jo runkosarjan loppumista, kun taas Lokomotiv Jaroslavl taistelee Jokereiden kanssa kolmannesta sijasta. Motivaatio näkyy myös tuloksissa, sillä Minsk vaeltelee alamaissa, kun taas Loko painelee voitoista voittoon. Lokomotiv on materiaaliltaan selvästi vahvempi joukkue, joten kamppailu haisee vahvasti vierasvoitolta. Laitetaan kuitenkin lapulle Lokomotiv yli 2,5 maalia.

Dinamo Riika – Jokerit

Jokerit kohtaa klo 19:30 alkavassa ottelussa Dinamo Riikan, joka tuskailee maalinteon kanssa. Myös tulokset ovat olleet alavireisiä ja se saattaa maksaa joukkueelle jopa pudotuspelipaikan. Panokset ovatkin tapissa, sillä myös Jokerit tarvitsee pisteitä. Kummatkin joukkueet osaavat puolustaa, joten maaleja tuskin kauheasti nähdään tänään.

Tämä lappu on mukana Tuplaus-kampanjassa!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!